nl
Frans
GaultMillau 15/20

Middenin hartje Brugge betrekt chef Patrick Devos een indrukwekkend historisch pand. De vier salons dateren uit verschillende stijlperiodes en zijn stuk voor stuk pareltjes. Het tuinterras maakt het plaatje helemaal compleet. In dit unieke decor serveert Patrick Devos een gastronomische, innovatieve en lichte keuken. Een melange van pure smaken, biologische groenten en een optimale harmonie tussen wijn en gerecht. De chef werkt dan ook uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten, voornamelijk uit eigen streek. Logisch dus dat het restaurant door de jaren heen een flinke reputatie wist op te bouwen.

Naar pdf

Tijdsinformatie

vanaf 07-11-2016
maandag 12:00 - 13:30 u / 19:00 - 21:00 u
dinsdag 12:00 - 13:30 u / 19:00 - 21:00 u
woensdag gesloten
donderdag 12:00 - 13:30 u / 19:00 - 21:00 u
vrijdag 12:00 - 13:30 u / 19:00 - 21:00 u
zaterdag 19:00 - 21:00 u
zondag gesloten

Prijsinformatie

Richtprijzen
menu (excl. drank) € 40.00 - € 80.00
dagschotel (excl. drank) van € 35.00

Locatie

Zilverstraat 41 , Brugge
routebeschrijving

Locatie

Faciliteiten
  • Meertaligheid kaart Meertaligheid kaart
  • Meertaligheid personeel Meertaligheid personeel
    Frans/Engels
Groepen
  • Is bereid om groepen te ontvangen
Labels
  • GaultMillau GaultMillau
Chef: Patrick Devos