nl
GaultMillau 14/20
Nog voor Floris de deuren opende, werd er in Brugge al druk gespeculeerd. De chef, Floris Panckoucke, had zich immers al een reputatie bijeen gekookt en bovendien was iedereen bijzonder nieuwsgierig om te zien hoe je een oude verfwinkel omtovert tot een hippe eetplek. Kortom, een van de nieuwste Brugse ontdekkingen.
Naar pdf

Tijdsinformatie

vanaf 07-11-2016
maandag 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u
dinsdag 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u
woensdag gesloten
donderdag 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u
vrijdag 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u
zaterdag 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u
zondag 12:00 - 14:00 u

Prijsinformatie

Richtprijzen
menu (excl. drank) van € 49.00
dagschotel (excl. drank) van € 29.00

Locatie

Gistelse Steenweg 520 , Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde station Brugge
Omgeving Sint-Andries

Locatie

Faciliteiten
  • Meertaligheid kaart Meertaligheid kaart
Groepen
  • Is bereid om groepen te ontvangen
Labels
  • GaultMillau GaultMillau
Chef: Floris Panckoucke