Floris
GaultMillau
14/20
Nog voor Floris de deuren opende, werd er in Brugge al druk gespeculeerd. De chef, Floris Panckoucke, had zich immers al een reputatie bijeen gekookt en bovendien was iedereen bijzonder nieuwsgierig om te zien hoe je een oude verfwinkel omtovert tot een hippe eetplek. Kortom, een van de nieuwste Brugse ontdekkingen.
Tijdsinformatie
vanaf 07-11-2016maandag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u |
---|---|
dinsdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u |
woensdag | gesloten |
donderdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u |
vrijdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u |
zaterdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:30 u |
zondag | 12:00 - 14:00 u |
Prijsinformatie
Richtprijzenmenu (excl. drank) | van € 49.00 |
---|---|
dagschotel (excl. drank) | van € 29.00 |
Locatie
Gistelse Steenweg
520
, Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde station | Brugge |
---|---|
Omgeving | Sint-Andries |
Locatie
Labels
Chef:
Floris Panckoucke
- GaultMillau
Contactinformatie
- telefoon +32 50 73 60 20
- e-mail info@florisrestaurant.be
- website http://www.florisrestaurant.be