Den Gouden Harynck
Frans - Belgisch
GaultMillau
15,5/20
Den Gouden Harynck is voor heel wat Bruggelingen een vaste culinaire waarde. Chef Philippe Serruys is klassiek geschoold, maar heeft ook aandacht voor eigentijdse keukentendensen. Niet dat hij zijn roots verloochent. Hij gaat resoluut voor naturel, herkenbare en zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten waarmee hij het verschil maakt.
Tijdsinformatie
vanaf 07-11-2016maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
woensdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
donderdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
vrijdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
zaterdag | 19:00 - 21:00 u |
zondag | gesloten |
Prijsinformatie
Richtprijzenmenu (excl. drank) | € 55.00 - € 89.00 |
---|---|
dagschotel (excl. drank) | van € 39.00 |
Locatie
Groeninge
25
, Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde station | Brugge |
---|---|
dichtstbijzijnde publieke parking | Pandreitje, Gevangenisstraat |
Omgeving | centrum |
Locatie
Labels
Chef:
Philippe Serruys
- GaultMillau
Contactinformatie
- telefoon +32 50 33 76 37
- e-mail info@goudenharynck.be
- website http://www.goudenharynck.be