Auberge de Herborist
Frans - Belgisch
GaultMillau
15/20
Dat Auberge de Herborist over een tuin met tal van bekende, onbekende, helende en eetbare kruiden en bloemen beschikt, hoeft niet te verbazen. En ondermeer dankzij de rijkelijke oogst van die tuin slaagt Chef Alex er keer op keer in om met een geïnspireerd menu op de proppen te komen. Smaakt naar meer? Boek dan een kookles of een rondleiding in de tuin.
Tijdsinformatie
vanaf 07-11-2016maandag | gesloten |
---|---|
dinsdag | gesloten |
woensdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
donderdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
vrijdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
zaterdag | 12:00 - 14:00 u / 19:00 - 21:00 u |
zondag | 12:00 - 14:00 u |
Prijsinformatie
Richtprijzenmenu (excl. drank) | € 45.00 - € 90.00 |
---|---|
dagschotel (excl. drank) | € 65.00 - € 90.00 |
Locatie
Labels
Chef:
Alex Hanbuckers
- GaultMillau
Contactinformatie
- telefoon +32 50 38 76 00
- fax +32 50 39 31 06
- e-mail info@aubergedeherborist.be
- website http://www.aubergedeherborist.be
- https://www.facebook.com/AubergeDeHerborist?fref=ts