Dominique Persoone, de man die The Chocolate Line bestiert, is een begrip in binnen- en buitenland. The Chocolate Line is 1 van de 3 chocoladewinkels die vermeld staan in de Michelingids, Dominique Persoone onthult zijn chocoladegeheimen op Njam en met zijn boek ‘Cacao de chocoladeroute’ won hij de prestigieuze prijs ‘Best Chocolatebook in The World 2009’. Referenties die kunnen tellen. En er is meer, zo leerde deze choc’olatier The Rolling Stones chocolade snuiven met zijn zelfontworpen Chocolate Shooter en leverde hij eetbare chocoladeverf aan Spencer Tunick die er prompt naakte Brugse lijven mee bekladde. Ook de chocolade lippenstift, nog een eigen uitvinding, is een succes en fleurt tal van etentjes op. Maar ondanks dit hoge rock ’n roll gehalte blijft The Chocolate Line uiteraard hét adres voor gastronomische pralines. De zaak verwierf naam en faam door samen te werken met ’s werelds beste chefs en levert pralines aan het Hof van Cleve en Oud Sluis, de toprestaurants van België en Nederland.